Kry Frisør | Bodø gjorde storeslem på frisør- og velvære­bransjens Oscar
17520
post-template-default,single,single-post,postid-17520,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

20 May Bodø gjorde storeslem på frisør- og velvære­bransjens Oscar

Diana Jakobsen gikk helt til topps på NFVB-gallaenHår og skjønnhet i går. Foto: Nadia Norskott

Skrevet av PRESSEMELDING
17.03.2019 06:05 – OPPDATERT 17.03.2019 12:03

Stakk av med tre prestisjetunge priser – Diana Jakobsen ble Årets frisør i Midt- og Nord-Norge.

Bodøværinger markerte seg stort under frisørbransjens Oscar-utdeling. Hele tre priser blir brakt hjem til byen i vinden.

Lørdag 16. mars har tusenvis av frisører inntatt Petter Stordalens nye storstue, The Hub, for å få med seg årets store begivenhet for frisør- og velværebransjen, «Hår & Skjønnhet». Et av høydepunktene under arrangementet er prisfesten, hvor landets beste frisører kåres. GEEK CHIC PÅ SITT BESTE«Årets Frisør» blir for mange sett på som den gjeveste prisen som deles ut. De 16 nominerte til «Årets Frisør» er delt inn i fire regioner: region Nord- og Midt-Norge, region Vest- og Sør-Norge, region Øst-Norge, og region Oslo. Det kåres en vinner av hver region, der en av de fire til slutt står igjen som «Årets Frisør».

Diana Helen Jakobsen fra Kry Frisør i Bodø ble kåret til «Årets Frisør i region Nord- og Midt-Norge».– Prisvinneren presenterer en kul idé med en enkel, nydelig og fresh gateinspirert følelse med en editorial look. Juryen likte fargene, som understreker og løfter opplevelsen av bildene på en smakfull måte, tilpasset uttrykkene. Flott gjort. Geek Chic på sitt beste, heter det i juryens begrunnelse for vinneren av region Nord- og Midt-Norge.

SKYHØYT NIVÅ

Blant de fire regionfinalistene, var det Thomas Mørk fra Loud Hair (region Oslo), som til slutt ble kåret til «Årets frisør».

– Det er skyhøyt nivå på bidragene til alle de nominerte, og jeg ønsker å gratulere alle sammen. De er med på å bygge omdømme og videre utvikling av bransjen. Norges frisørbransje er virkelig i verdensklasse, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør for Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB).

YTTERLIGERE TO PRISER

I tillegg til «Årets Frisør i Nord- og Midt-Norge», stakk også bodøværinger av med prisene«Årets Hudpleiebedrift» og «Hedersprisen».

«Hår & Skjønnhet» arrangeres av Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB), en bransjeforening i NHO Service og Handel. NFVB vil inspirere til rekrutteringen til fagene og styrke omdømmet, bygge yrkesfaglig stolthet og gi motivasjon til videre utvikling.

Her er juryens begrunnelser:

Årets Frisør region Nord- og Midt-Norge: Diana Helen Jakobsen (Bodø):

Prisvinneren presenterer en kul idé med en enkel, nydelig og fresh gateinspirert følelse med en editorial look.  Juryen likte fargene, som understreker og løfter opplevelsen av bildene på en smakfull måte, tilpasset uttrykkene. Flott gjort. Geek Chic på sitt beste.

Saken fortsetter under bildet.

Diana Jakobsen mottar prisen som Årets frisør i Nord- og Midt-Norge fra prisutdelerne Vegard Harm og Morten Hegseth. Foto: NFVB

 

Årets Hudpleiebedrift: Syvende Himmel AS (Bodø):

Prisvinneren setter sterkt fokus på opplæring, trening og kvalitetssikring av fagutøvere.  Det er også en forutsetning for å levere tjenester på høyt nivå. Bedriften er opptatt av å bygge en sterk merkevare, med ansatte som er stolte av sin arbeidsplass. Prisvinneren er ikke bare gode på bedriftsutvikling, de står også for god bransjeutvikling.

7. Himmel jentene var naturlig nok i den syvende himmel etter å ha vunnet en prestisjetung pris i går. Foto: NFVB

 

Hedersprisen: Aud Schjødt Fredriksen (Bodø):

Årets hederspris tildeles en person som har vært aktiv i faget i over 40 år, og ikke minst aktiv FOR faget. Vedkommende har en merittliste i organisasjonslivet som virkelig er unik. Det er umulig å liste opp alle små- og store tillitsverv hun har hatt på seg – fra lokale næringsfora og faglige prøvenemnder, til et utall komiteer og utvalg, i NHO og i NFVB, lokalt og sentralt. Men her er noen glimt: Hun har selvsagt ledet det lokale lauget. Hun har vært både styremedlem og styreleder i NHO Håndverk. Hun har vært medlem av NHOs øverste organ i fire år, sittet i kontrollkomiteen i NHO, og i NHOs utvalg for mindre bedrifter. Hun har vært formann i Nordisk Frisørmesterforening. Ikke nok med det, hun var styremedlem i NFVB i 20 år sammenhengende, fra 1993 til 2013. I hele 10 av disse årene var hun visepresident i NFVB, og hun avsluttet som NFVBs president i seks år, fra 2007 til 2013. Vi snakker om ei dame som har gjort en enorm innsats for faget og bransjen, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Aud Fredriksen fikk også pris i går. Foto: NFVB

https://bodonu.no/bodo-gjorde-storeslem-paa-frisor-og-velvare-shy-bransjens-oscar/17.03-05:40?fbclid=IwAR3Bf_FaLV_dyFR26Jp9RPAzyk2hw4QfZXsIKzUKUukrZY98wcvUOOvgnmM