Kry Frisør | Bunadsinspirasjon / step by step
15779
post-template-default,single,single-post,postid-15779,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

02 May Bunadsinspirasjon / step by step

Look1a Look1b Look1c

Look 1:
Lag ei hodebunnsflette ved å begynne i luggen. Flett med den midterste hårlokken over de ytterste, slik at fletten kommer på utsiden av håret. Fortsett rundt til andre siden av hodet, og ta med litt hår for hver gang slik at alt kommer med. Legg den ned langs siden på motsatt side, slik at fletta blir liggende ned på motsatt side av der du startet. Kjempefin flette som passer flott til bunad:)

 

Look2a Look2b  Look2d Look2e Look2f

Look 2.
Hold hodet ned mens du sprayer alt håret opp. Bruk sprayen til å spraye alle småhår og glatte det over med hårbørsten. Når du har samlet alt håret, fest det i en stram hestehale ganske høyt oppe på hodet. Bruk deretter en børste/kam til å tupere alt håret du har i hestehalen. Fest håret deretter rundt hårstrikket slik at du får en fin ball – og håret vil se mye fyldigere ut siden det er tupert først. Ingen har for tynt hår til å gjøre dette! Et annet alternativ for denne looken er å bruke en “donut” rundt hårstrikken for å få en større ball. Avslutt med å spraye alle småhår ned sånn at du får en fin og glatt overflate på håret:)

 

Look3a Look3b Look3c Look3d Look3e Look3f Look3g

Look 3.
Krøll håret med krølltang eller slettetang. Spray krøllene, og gre igjennom håret etterpå slik at det blir litt myke krøller. På hver side av luggen tar du to lokker og tvinner sammen bakover mot midten. Ta med litt mer hår for hver gang du snurrer, slik at den blir sammenhengende hele veien. Når begge sidene møtes bak på midten, fester du med vanlige hårnåler i et kryss, slik at de sitter godt. For å lage en litt ekstra fin avslutning på de, kan du bruke de lokkene som henger igjen fra klipen og surre sammen til en runding som du fester med hårnåler. På den måten kan du skjule klipene du først festet, og det ser litt ekstra pyntet ut:)

 

Makeup1 Makeup2 Makeup3

Bilder fra makeupen.