Kry Frisør | Diana er nominert til frisørenes Oscar
17514
post-template-default,single,single-post,postid-17514,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

20 May Diana er nominert til frisørenes Oscar

Foto: Marie Haugen

Diana Helen Jakobsen fra Kry Frisør i Bodø er nominert til «Årets frisør» 2019. Bodøværingen er en av 16 nominerte til den gjeve prisen, der det er nominerte fra hele landet.

Det skriver NHO i en pressemelding.

Det er bransjeforeningen NFVB i NHO Service og Handel som inviterer til fest på Petter Stordalen sitt nye hotell, The Hub. Flere tusen frisører samles for å få med seg arrangementet «Hår & Skjønnhet».

«Årets frisør» er en av prisene som deles ut.

Kandidatene er plukket ut fra fire regioner. Det er fire nominerte fra region nord, der Jakobsen er den eneste fra Nord-Norge. De tre andre nominerte i denne regionen er fra henholdsvis Trondheim og Meldal.

De andre regionene er vest, øst og Oslo.

– Det er fantastiske frisører over hele landet, så det er nominert fire fra fire forskjellige regioner. De fortjener å skinne alle sammen, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør for Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB).

 

https://www.an.no/frisor/nyheter/bodo/diana-er-nominert-til-frisorenes-oscar/s/5-4-971425?amp%3Bns_fee=0&amp%3Bns_linkname=editorial.share.article&amp%3Bns_mchannel=editorial.facebook&amp%3Bns_source=editorial.facebook&fbclid=IwAR3htjvKeSxBaIeMujBwSGLZ6cVL9j13L7nRN5y0cZOTwMuJ5vb8WS4fiew