Kry Frisør | Hi Riche Directions
16229
post-template-default,single,single-post,postid-16229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

01 Aug Hi Riche Directions

directions2

 

Vi har tatt inn Hi Riche Directions fargene hos oss!

Directions kommer i små krukker som rommer 88ml. For å få best og mer intens farge er det lurt å bleke håret først. Et bleket hår er mer porøst/tørt og vil derfor trekke til seg mer farge, men du kan farge et ubleket hår også (men ikke forlang at fargen skal bli like intens).

Directions hårfarger er ikke testet på dyr. Den består av naturlige ingredienser, og ingen skadelige kjemikalier.
Directions fargene trekker seg ikke inn i hårstrået men legger seg rundt, derfor vil fargene med tiden falme/forsvinne i vask. Men de holder opp til flere vasker og fargen forsvinner ikke helt, du får bare en lysere nyanse

Du kan mikse din egen farge ved å blande sammen 2 eller flere farger.
Ett tips for å bevare hårfargen lenger er å kjøpe inn shampoo og kurer til farget hår, ikke minst tørrshampoo. Unngå å vask håret så ofte og bruk tørrshampoo i stedet. Da vil hårfargen vare lenger.

Directions er absolutt å anbefale dersom du liker å farge håret ditt i sprekere farger, enten hele eller bare effekter/striper o.l.