Kry Frisør | Jason bytter ut London med Bodø for å jobbe på KRY
17038
post-template-default,single,single-post,postid-17038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

22 Dec Jason bytter ut London med Bodø for å jobbe på KRY

44E9AE1E-715F-456A-93CB-C8F9D3E86F37
Jason Dyer. Foto: Preben Hunstad.

Han forelsket seg i Bodø da han var her sist, og flytter nå permanent til byen. Jason Dyer bytter dermed ut livet i London med jobb hos Kry frisør.

– Jeg gleder meg stort til å komme i gang for fullt!
Det sier Jason Dyer til Bodø Nu, som allerede nå er på plass hos sin nye arbeidsgiver. Det til tross for at han ikke begynner i jobben for fullt før i mars.
– Jeg skal være her en stund i førjulstiden, også er jeg på plass for fullt i i den vindfulle byen i 2018, sier han spøkefullt, før han blir mer alvorlig:
– Det føles utrolig godt å komme hit. Jeg har bodd og jobbet i London store deler av livet, så jeg tror det blir en god endring å slå seg ned i Bodø. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang.
– Men hvorfor akkurat Bodø?
– Jeg har jo undervist på Sassoon Academy i London tidligere. Der var Diana (Jakobsen, daglig leder på Kry) elev i sin tid. Dermed ble vi kjent. I senere tid har jeg reist masse rundt, både for å lære selv og undervise i frisørfaget. Dermed endte jeg opp med et ni måneder langt opphold i Bodø for cirka tre år siden. Da ble jeg forelsket i byen og hadde et sterkt ønske om å komme tilbake, forteller Jason.
Dermed tar han med seg både kone og hund nordover, og starter et nytt eventyr i Bodø.
– Jeg ønsker å lære bort den kunnskapen jeg selv sitter med, men også å bli inspirert av andre. Og det tror jeg at jeg får anledning til her i Bodø, sier briten.
Diana Jakobsen hos Kry frisør er også strålende fornøyd med å få briten på plass på fast basis.
Diana Jakobsen hos Kry frisør er også strålende fornøyd med å få briten på plass på fast basis
– Dette er en enormt stor dag for salongen, enkelt og greit. Jason er en av de aller, aller dyktigste frisørene jeg noen sinne har vært borti, og det å få han til Kry er nesten som en drøm. Rett og slett helt herlig.
– Hvor mye betyr det for salongen?
– Enormt mye. I vår bransje handler det aller meste om kvaliteten på arbeidet som utføres. Ved å ansatte Jason hever vi nivået på salongen, samtidig som de som jobber her også får lære av han. Dette er utvilsomt en strålende ansettelse, og jeg gleder meg stort til han er på plass for fullt fra og med mars. I tillegg er det en enorm fjær i hatten at han faktisk velger å komme tilbake hit. Det viser at både Kry og Bodø som by har tiltrekningskraft på folk som er vant til helt andre forhold.