Kry Frisør | Kry-Diana er kjempefornøyd med salget under Parken: – Vi når målet vi har satt oss
17210
post-template-default,single,single-post,postid-17210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

23 Aug Kry-Diana er kjempefornøyd med salget under Parken: – Vi når målet vi har satt oss

Lærlingene Sara Andorsen, Leontine Kramer og Ida-MAria Martinussen sammen med daglig leder på Kry frisør AS, Diana Jakobsen. Foto: Carl Henning Biørnstad

 

Diana Jakobsen og frisørsalongen Kry stilte i helga opp på Parkenfestivalen for å style hår og selge armbånd til inntekt for Kirkens Bymisjon Bodø.

– Jeg har ingen eksakt sum, men vi kommer til å nå målet vårt, sier Jakobsen til Avisa Nordland.

Den totale summen holder Jakobsen hemmelig fram til pengene overleveres til Bymisjonen.

– Det var helt magisk. Vi er veldig, veldig fornøyde. Det tok lang tid før jeg landet etter dette, for det er noe av det største jeg har vært med på. Det vi klarte å skape gjorde stort inntrykk på meg. Nesten 1000 stykker gikk rundt på Parken med respekt-armbånd, det gjorde inntrykk, sier hun.

Kirkens Bymisjon og Kry frisør har hatt en rekke samarbeid opp gjennom årene. Målet i år er å spre Bymisjonens visjon om at alle mennesker skal oppleve respekt. Det er Jakobsen selv som har designet gummiarmbåndene hun har solgt, med påskriften «Respekt».

– Det er mange som har sagt at det er fint at pengene som samles inn skal gå til noe lokalt. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på initiativet.

Jakobsen forteller at opplevelsen har vært inspirerende.

– Jeg vet ikke om det kommer til å bli flere runder med armbånd, men dette inspirerer meg til å vise at lite kan bli mye.

Diana Jakobsen stilte opp på fotoshoot i forbindelse med armbånd-prosjektet. Foto: Marthe Mølstre